ظریف: زمانی که آمریکایی‌ها همدیگر را می‌خوردند، ما اینجا تمدن داشتیم عارف: عقب ماندگی در تکمیل برنامه سلامت الکترونیک باید جبران شود پزشکیان: تا وقتی اسرائیل از نظارت جهانی مستثناست، نمی‌شود از صلح سخن گفت ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟

توصیه آیت الله جنتی به برگزارکنندگان مراسم عزاداری امام حسین(ع)

دبیر شورای نگهبان بر رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در مراسم عزاداری امام حسین(ع) تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در جلسه امروز چهارشنبه، ۲۲ مرداد ۹۹ این شورا با اشاره به ماه پر خیر و برکت ذی‌الحجه، ایام مباهله پیامبر(ص) و در پیش بودن ماه محرم، گفت: ان‌شاء‌الله به‌برکت این ایام نورانی مشکلات از جامعه اسلامی ما و جهان اسلام رخت ببندد.

 

وی با اشاره به حادثه انفجار بیروت اظهار کرد: مسئله انفجار در لبنان به‌معنای واقعی کلمه یک فاجعه دردناک بود و خسارت‌های مادی و معنوی زیادی به‌جا گذاشته است که امیدوارم همه کشورهای اسلامی در بازسازی و جبران خسارت‌های این کشور مقاوم کمک کنند.

 

دبیر شورای نگهبان تأکید کرد: اگرچه درباره علت این حادثه گمانه‌زنی‌هایی مطرح شده، اما مسائل مهم دیگری در این خصوص مطرح است که باید به‌دقت بررسی و نتیجه آن اعلام شود.

 

آیت‌الله جنتی با اشاره به حرکت‌های مؤمنانه مردم کشورمان در ایام کرونا توصیه کرد که دولت و به‌خصوص مردم در حد توان و وسع خود به مردم حادثه‌دیده لبنان نیز کمک کنند.

 

وی در ادامه سخنانش از پاسخ دقیق و مهم آیت‌الله سیستانی مرجع عالی شیعیان عراق درباره عزاداری محرم در شرایط کرونا تشکر کرد و گفت: ایشان به‌درستی و بموقع شرایط برگزاری عزاداری سرور و سالار شهیدان در ایام کرونا را تببین کردند که بسیار راهگشا خواهد بود.

 

دبیر شورای نگهبان با تأکید بر اینکه "همه باید به وظایف شرعی، اخلاقی و بهداشتی خود نسبت به شرایط کرونایی عمل کنیم"، تصریح کرد: دولت و دستگاه‌های مختلف، نظارت داشته باشند تا عده‌ای از افراد مسئله‌دار که به‌دنبال برگزاری مراسم محرم به‌روش پیش از کرونا هستند، هدایت شوند و در مسیر درست قرار بگیرند تا عزاداری امام حسین(ع) با رعایت کامل مسائل بهداشتی برگزار شود.

 

همشهری

کلمات کلیدی: آیت الله جنتی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار